Nejnovější recenze ze sekce Alkohol testery
- Malý vhodný na klíče kamkoliv do kabelky do batohu.
- Neuskladňovat ve studeném nebo v mraze rychle se vyvíjí baterky.
Podle zkušeností vše funguje ale neměl jsem ještě možnost porovnat toto zařízení s policejní foukačkou na alkohol. Jestli opravdu měří tak jak má.
- Kvalita
- Skvěle funguje
Doporučuji.
Nabsbsbdbdbdbdbbfbfbfndndbbfbdbdbrjxnb
Zatím nevyzkoušeno
Funkční.
- Spolehlivý alkoholtester
Výrobek nefunguje tak jak by měl. Na displeji se neobjevuje výzva BLOW a nelze změřit hladinu alkoholu. Připravuji se, že výrobek vrátím.
- funguje
- Pěkný vzhled
- Rychlá dotekce
Plní očekávání, podle testování vítěz roku 2024.
Za přijatelnou cenu může zabránit mnohem větším problémům.
- je hodně hlasitý
- značkový produkt
- velmi dobrá cena
- menu i v češtině
- dlouhá výdrž baterií
- jen plátěný obal
Předchozí tester (Alco Find DA 8100) mi po cca šesti letech odešel a výměna čidla by vyšla téměř stejně jako aktuální cena nového přístroje, navíc i přes původní cenu asi 3.500.-Kč neindikoval zrovna korektně.
Rozhodl jsem se raději připlatit a koupit "značku"a je to o něčem jiném. Přístroj je přesný, kvalitně zpracovaný a cena velmi příznivá. Kalibrace sice dražší, ale s tím jsem počítal. Teď jen věřím, že vydrží alespoň tak dlouho, jako bývalý.
- pohotovost
- Rychlý, přesný, kvalita
Objednal jsem jiný model, který byl už nedostupný, dostal jasem doporučení na Mars V2 za stejnou cenu jako můj vybraný. Již několikrát mně rychlost a přesnost měření zachránila. Jen tak pro zajímavost jsme srovnávali s mnohem dražším modelem Dregr a měření vždy odpovídalo. Mohu jenom doporučit, i co se rychlosti dodání týče.
- jednoduchý
- chemická sonda
- solidní cena
- poměrně přesný
solidní testr, poměrně přesný - měl jsem možnost porovnat několikrát s kalibrovaným policejním testrem, a za solidní cenu, chemická sonda je výhodou
Kvalita/cena
- Docela dost presny
- Zadnou jsem nenasel
- Jednoduché ovládání.
- Rychlé měření.
- Dlouhá výdrž baterie a možnost nabíjení jako mobilní telefon.
Po špatných zkušenostech s levným testrem jsme si vybrali Mars právě kvůli poměru ceny a výkonu.
Výhodou je, že lze tester zkalibrovat, aby měřil zase přesně. Nevýhodou je, že by se měl kalibrovat každého půl roku.
- Hmotnost/rozměr
- Nízká spotřeba
- Automatické čištění
- Digitální LCD displej s dvoubarevným podsvícením
Už párkrát mi to zachránilo řidičský průkaz. Má to nízkou spotřebu, automatické čištění a LCD display. Funguje bez sekání. Rozhodně doporučuji.
- Malý, rychlé a přesné měření, dlouhá výdrž na nabití, šikovné balení
S měřícím přístrojem Mars v2 jsem maximálně spokojený